Jens Carl Madsen Schulze, 19321995 (aged 63 years)

Name
Jens Carl Madsen /Schulze/
Burial of a father
Cemetery: Bramming Kirkegård
Burial of a mother
Description
Jens Carl Schulze blev født i Askov, men havde sin opvækst i Bramming. Efter en klassisk sproglig studentereksamen fra Ribe Karedralskole kom han til Århus i 1951, hvor han begyndte med at læse historie på universitetet, men senere blev det til en lærereksamen fra Marselisborg Seminarium. Han var i nogle år lærer på Risskov Skole, men skiftede i 1969 til en stilling på Strandskolen i Risskov, hvor har fortsat arbejdede ved sin død i 1995.
Han giftede sig med Kirsten Zierau i 1967, og de fik sammen tre børn, Jakob, Morten og Iben.
Jens Carl Schulze nærede stor kærlighed til den traditionelle folkekultur, og sammen med sin hustru brugte han megen tid på besøge gårdmusikanter og andre, der kunne bidrage med historier og viser fra især den danske folkekultur, ligesom de begge var ivrige dansere overalt i landet, hvor der blev holdt bal med traditionel dans. I en årrække underholdt de rundt om på plejehjem med de traditionelle viser og anekdoter, de havde stødt på i folkekulturen gennem tiden.
before February 25, 1932 (aged 0 days)
INDI:DSCR:AUTH: Morten Schulze
Birth
February 25, 1932 36 25
Askov, Vejen, Danmark
Latitude: 55.469831 Longitude: 9.103315
Fatal error: Cannot declare trait Ramsey\Uuid\DeprecatedUuidMethodsTrait, because the name is already in use in /customers/b/a/4/schulzes.dk/httpd.www/webtrees/vendor/ramsey/uuid/src/FeatureSet.php on line 37